dissabte, 3 de març del 2007

BUTLLETÍ 18 (3-3-2007)

INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ
INAUGURACIÓN EXPOSICIÓN
Ahir divendres 2 de març s´inaugurà al Museu del Taulell una exposició titulada: "ELS FRUITS DE LA TARDOR D´ONDA AL MUSEU" per a la qual s´ha exposat treballs realitzats pels alumnes del diferents col·legis de la nostra ciutat que cursen 2on de Primària.
Ayer viernes 2 de marzo se inauguró en el Museo del Azulejo una exposición titulada: "LOS FRUTOS DEL OTOÑO DE ONDA EN EL MUSEO" para la cual se han expuesto trabajos realizados por los alumnos de los diferentes colegios de nuestra ciudad que cursan 2ºde Primaria.

VISITA CONSELLER D´EMPRESA
VISITA CONSELLER DE EMPRESA
El passat dimecres visità la nostra ciutat el conseller d´empresa de la Generalitat Valenciana, Justo Nieto, que va visitar la fàbrica de Peronda i va fer una conferència al Saló d´Actes de "Unión de Mutuas". Aquest "desembarcament" de consellers amb la visita de quatre d´ells en pocs dies ha sigut durament criticat per l´equip de govern socialista.
El pasado miércoles visitó nuestra ciudad el conseller de empresa de la Generalitat Valenciana, Justo Nieto, que visitó la fábrica de Peronda e hizo una conferencia en el Salón de Actos de Unión de Mutuas. Este "desembarco" de consellers con la visita de cuatro de ellos en pocos días ha sido duramente criticado por el equipo de gobierno socialista.

2ona FASE PARC DE LA CERÀMICA
2ª FASE PARQUE DE LA CERÁMICA
Ahir divendres l´alcalde d´Onda, Enrique Navarro, va presentar en roda de premsa el que serà la segona fase del Parc de la Ceràmica que recollirà amb noms i cognoms els treballadors de la ceràmica més importants de la nostra ciutat així com les empreses més importants per al desenvolupament del sector a Onda.
Ayer viernes el alcalde de Onda, Enrique Navarro, presentó en rueda de prensa lo que será la segunda fase del Parque de la Cerámica que recogerá con nombres y apellidos los trabajadores de la cerámica más importantes de nuestra ciudad así como las empresas más importantes para el desarrollo del sector en Onda.

RÀDIO - ACTIVITAT
RADIO - ACTIVIDAD
Un any més, Ràdio Vila-Real (92.2 FM) ha realitzat la seua activitat "Ràdio - Activitat" en la qual els alumnes, en aquest any, del CP Baltasar Rull van participar fent el programa "Llegendes d´Onda".
Un año más, Radio Vila-Real (92.2 FM) ha realizado su actividad "Radio - Actividad" en la cial los alumnos, en este año, del CP Baltasar Rull participaron haciendo el programa "Leyendas de Onda".

EL PROGRAMA DE MODA AL MUSEU DEL TAULELL
EL PROGRAMA DE MODA EN EL MUSEO DEL AZULEJO
El Museu del Taulell "Manolo Safont" va ser escollit com a lloc de gravació d´un reportatge per al programa de Punt 2 "El Programa de Moda" presentat i dirigit pel conegut Josep Lozano i amb la col·laboració de Tono Sanmartín. El programa serà emitit el proper dimecres 7 de març a les 21:15 i el dissabte 10 de març a les 13:30 a través de Punt 2 (Bartolo, C-65 UHF; Calvari,
C-23 UHF).
El Museo del Azulejo "Manolo Safont" fue elegido como lugar de grabación de un reportaje para el programa de Punt 2 "El Programa de Moda" presentado y dirigido por el conocidp Josep Lozano y con la colaboración de Tono Sanmartín. El programa será emitido el próximo miércoles 7 de marzo a las 21:15 y el sábado 10 de marzo a las 13:30 a través de Punt 2 (Bartolo, C-65 UHF; Calvario, C-23 UHF).

MARÇ DE LA DONA
MARZO DE LA MUJER
La regidora de Joventut i Igualtat, Ana Alcón, presentà en roda de premsa la programació que des de la regidoria s´ha preparat per a aquest mes. El dia més mogut serà el 31 de març, dia en que Nora Cortiñas (Fundadora de les "Madres de la Plaza de Mayo") serà nomenada filla predilecta d´Onda ja que la seua besàvia era de la nostra ciutat. Aquest mes contarà amb exposicions, xarrades, tallers, ... .
La concejala de Juventud e Igualdad, Ana Alcón, presentó en rueda de prensa la programación que desde la concejalía se ha preparado para este mes. El día más movido será el 31 de marzo, día en que Nora Cortiñas (Fundadora de las Madres de la Plaza de Mayo) será nombrada hija predilecta de Onda ya que su bisabuela era de nuestra ciudad. Este mes contará con exposiciones, charlas, talleres, ... .

CE ONDA
CD ONDA
El passat diumenge el CE Onda sortí derrotat del Camp Municipal Cervantes de Pego on fou superat pel resultat de 2-1. Aquest és un mal resultat ja que el Pego és un rival directe a la taula classificatòria.
El pasado domingo el CD Onda salió derrotado del Campo Municipal Cervantes de Pego donde fue superado por el resultado de 2-1. Este es un mal resultado ya que el Pego és un rival directo en la tabla clasificatoria.

ORDENACIÓ D´UNA MONJA CLARISA
ORDENACIÓN DE UNA MONJA CLARISA
El passat dissabte fou ordenada monja clarisa per part del bisbe de la Diòcesi de Sogorb-Castelló, Sor Maria Sheelama. Fou una ceremònia solemne al convent de les Monjes Clarises d´Onda que va contar com a padrins a Salvador Martí i a Mari Carmen Almenar.
El pasado sábado fue ordenada monja clarisa por parte del obispo de la Diócesis de Segorbe-Castellón, Sor María Sheelama. Fue una ceremonia solemne en el convento de las Monjas Clarisas que contó como padrinos a Salvador Martí y a Mari Carmen Almenar.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
FARMACIA DE GUARDIA
Del 5 al 11 de març / Del 5 al 11 de marzo
RAMON GIMENO ARRANDO (Carrer Balmes, 5)
RAMÓN GIMENO ARRANDO (Calle Balmes, 5)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com
http://grupomasinfi.blogspot.com