divendres, 16 de març del 2007

BUTLLETÍ 20 (17-3-2007)

TORRELLÓ I MOLÍ DE LA REIXA
"TORRELLÓ" Y "MOLÍ DE LA REIXA"
L´Ajuntament d´Onda ha sol·licitat a la Conselleria de Cultura dues subvencions per a poder restaurar la infraestructura hidràulica del Molí de la Reixa i el bastió ibèric de "El Torrelló". Es pretén aconseguir aquest any les ajudes que des de la Generalitat Valenciana es destinen a aquests projectes. Les ajudes sol·licitades ascendeixen fins als 38.386 €.
El Ayuntamiento de Onda ha solicitado a la Conslleria de Cultura dos subvenciones para poder restaurar la infraestructura hidráulica del Molí de la Reixa y el bastión ibérico de "El Torrelló". Se pretende conseguir este añó las ayudas que desde la Generalitat Valenciana se destinan a estos proyectos. Las ayudas solicitadas ascienden hasta los 38.386 €.

CAMPANYA DE PROMOCIÓ MERCAT MUNICIPAL
CAMPAÑA DE PROMOCIÓN MERCADO MUNICIPAL






Aquest dijous el Mercat Municipal d´Onda va iniciar una campanya de promoció en la qual es repartiran carrets de la compra per als clients habituals. Les diferents tendes tindran a disposició dels clients una cartella a la qual es deuran pegar vint-i-sis punts de la secció de fruites i verdures, vint-i-sis punts de carn, quinze punts de xarcuteria, quinze punts de peix i congelats, deu punts a tendes diverses i huit punts en panaderia i pastisseria. Un cop completats els 100 punts es podran canviar per un carret de la compra a l´Agència per al Foment de les Iniciatives Comercials (C/Balmes, 2 / Casa de la Cultura, 4ª planta).
Este jueves el Mercado Municipal de Onda inició una campaña de promoción en la cual se repartiran carritos de la compra a los clientes habituales. Las diferentes tiendas tendrán a disposición de los clientes una cartilla en la cual se deberán pegar veintiséis puntos de la secció de frutas y verduras, ventiséis puntos de carne, quince puntos de charcutería, quince puntos de pescado y congelados, diez puntos de tiendas diversas y ocho puntos en panadería y pastelería. Una vez completados
los 100 puntos se podrán cambiar por un carrito de la compra en la Agencia para el Fomento de las Iniciativas Comerciales (C/Balmes, 2 / Casa de la Cultura, 4ª planta).






JORNADES DE MÚSICA A L´ESCOLA
JORNADAS DE MÚSICA EN LA ESCUELA












El passat dijous vàren continuar les Jornades de Música a l´Escola que començaren el passat 8 de febrer. Les actuacions començaren al voltant de les 9:30 del matí i s´extengueren pràcticament fins al migdia. A la foto podem veure els alumnes del Col·legi Verge del Carme (5é de primària i 2on d´ESO).
El pasado jueves continuaron las Jornadas de Música en la Escuela que empezaron el pasado 8 de febrero. Las actuaciones empezaron alrededor de las 9:30 de la mañana y se extendieron prácticamente hasta el mediodía. En la foto podemos ver a los alumnos del Colegio Virgen del Carmen (5º de primaria y 2º de ESO).


MARE, MESTRA I MÀRTIR
"MARE, MESTRA I MÀRTIR" (Madre, maestra y mártir)
El Març de la Dona ha arribat ja al seu equador. El passat dijous 15 de març la professora
de l´IES Serra Espadà, Consol Royo, presentà el seu segon llibre: "Mare, mestra i màrtir" publicat a l´Editorial Marfil. Aquest és el seu segon treball després de "Vull ser una Barbie" de la mateixa editorial. A la presentació també va intervindre Rosa Aguilella, igualment professora.
El "Març de la Dona" (Marzo de la Mujer) ha llegado ya a su ecuador. El pasado jueves 15 de marzo la profesora del IES Serra Espadà, Consol Royo, presentó su segundo libro: "Mare, mestra i màrtir" (Madre, maestra y mártir) publicat a l´Editorial Marfil. Este es su segundo trabajo después de "Vull ser una Barbie" (Quiero ser una Barbie) de la misma editorial. En la presentació también intervino Rosa Aguilella, igualmente profesora.

TRILOGIA DE DONES MEDIEVALS
TRILOGÍA DE MUJERES MEDIEVALES
Ahir divendres 16 de març va tindre lloc al Vestíbul del Mònaco la representació de l´obra "Trilogia de dones medievals" de Antonia Bueno. Al finalitzar l´obra es van degustar per part dels assistents te i pastetes àrabs.
Ayer viernes 16 de marzo tuvo lugar en el Vestíbulo del Mónaco la representación de la obra "Trilogía de mujeres medievales" de Antonia Bueno. Al finalizar la obra se degustaron por parte de los asistentes té i pastelitos árabes.


FIBROMIÀLGIA FIBROMIALGIA El passat dimecres la Cassola acollí la xarrada del doctor Luis de Teresa sobre la malaltia de la fibromiàlgia baix el títol de "Records bàsics del síndrome de la fibromiàlgia. Una nova atenció al pacient de fibromiàlgia: atenció biopsicosocial".


El pasado miércoles la Cassola acogió la charla del doctor Luis de Teresa sobre la enfermedad de la fibromialgia bajo el título de "Recuerdos básicos del síndrome de la fibromialgia. Una nueva atenció al paciente de fibromialgia: atención biopsicosocial".
PARETECA
PARETECA
La biblioteca Infantil d´Onda obrirà també els dimecres pel matí en horari de 10,30 a 13,30 a petició realitzada pels usuaris d´aquesta i de moment serà de manera experimental. Així ho va explicar la regidora de Cultura, Lidon Adelantado, la qual resaltà que aquesta obertura matinal complimentarà l´horari habitual de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.
La biblioteca Infantil de Onda abrirá también los miércoles por la mañana en horario de 10,30 a 13,30 a petición realizada por los usuarios de esta y de momento será de modo experimental. Así lo explicó la concejala de Cultura, Lidon Adelantado, la cual resaltó que esta apertura matinal complementará al horario habitual de lunes a viernes de 17 a 20 horas.
CONVENI AMB CLUBS ESPORTIUS
CONVENIO CON CLUBES DEPORTIVOS

El passat dimarts l´Ajuntament d´Onda signà a la Cassola un conveni amb 31 clubs esportius i associacions esportives de la localitat per un valor de 332.000 €.
El pasado martes el Ayuntamiento de Onda firmó en la Cassola un convenio con 31 clubes deportivos y asociaciones deportivas de la localidad por un valor de 332.000 €.

CE ONDA CDONDA El passat diumenge el CE Onda va caure derrotat per 2-1 al Camp del Burjassot. El pasado domingo el CD Onda cayó derrotado por 2-1 en el Campo del Burjassot.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA: Marina Rambla (Corts Valencianes, 8) (19-25 de març)

COPYRIGTH 2007 http://interondainfo.blogspot.com http://grupomasinfi.blogspot.com