divendres, 9 de març del 2007

BUTLLETÍ 19 (10-3-2007)

INAUGURACIÓ OFICIAL
INAUGURACIÓN OFICIAL
El passat dijous, el president de la Diputació de Castelló, Carlos Fabra inaugurà oficialment el nou camp de futbol i la nova pista d´atletisme. Ho va fer junt a l´alcalde d´Onda, el socialista Enrique Navarro.
El pasado jueves, el presidente de la Diputación de Castellón, Carlos Fabra inauguró oficialmente el nuevo campo de futbol y la nueva pista de atletismo. Lo hizo junto al alcalde de Onda, el socialista Enrique Navarro.

EVACUACIÓ
EVACUACIÓN
El passat dijous fou evacuat el Col·legi Mare Maria Rosa Molàs debut al moviment d´un dels murs de l´edifici on es troba situat aquest col·legi de la nostra ciutat.
El pasado jueves fue evacuado el Colegio Madre María Rosa Molás debido al movimiento de uno de los muros del edificio donde se encuentra situado este colegio de nuestra ciudad.

DIA DE LA DONA
DÍA DE LA MUJER
El dijous 8 de març es celebrà a nivell mundial el Dia de la Dona. Aquest es un dia on les dones reivindiquen els seus drets i el moviment feminista es fa de notar. Es volen recordar a totes aquelles "heroïnes" que vàren lluitar per la igualtat entre sexes a finals del Segle XIX i principis del Segle XX.
El jueves 8 de marzo se celebró a nivel mundial el Día de la Mujer. Este es un día en el que las mujeres reivindican sus derechos y el movimiento feminista se ha de notar. Se quieren recordar a todas aquellas "heroínas" que lucharon por la igualdad entre sexos a finales del Siglo XIX y principios del Siglo XX.

ELS COLORS DE LA TERRA
LOS COLORES DE LA TIERRA
Coincidint amb el Dia de la Dona s´inaugurà al Molí de la Reixa una exposició titulada "Els colors de la Terra" de la pintora Joana Boira. Tot seguit, la presentadora ondera de Ràdio Televisió Valenciana, Gemma Juan, va ser l´encarregada de llegir el manifest de l´Associació de Dones Progressistes d´Onda.
Coincidiendo con el Día de la Mujer se inauguró en el Molí de la Reixa una exposición titulada "Els Colors de la Terra" (Los Colores de la Tierra) de la pintora Joana Boira. Seguidamente, la presentadora ondense de Radio Televisión Valenciana, Gemma Juan, fue la encargada de leer el manifiesto de la Asociación de Mujeres Progresistas de Onda.

TABALADES
"TABALADES"
També per a commemorar el Dia de la Dona, va tindre lloc a l´Auditori de la Unió Musical Santa Cecilia d´Onda l´actuació del grup de percussió "Tabalades" que preparà un gran espectacle per a l´ocasió: llums, neons, ... .
También para commemorar el Día de la Mujer, tuvo lugar en el Auditorio de la Unión Musical Santa Cecilia de Onda la actuación del grupo de percussión "Tabalades" que preparó un gran espectaculo para la ocasión: luces, neones, ... .

URBANISME
URBANISMO
Els barris de El Castell, Monteblanco i Tossalet s´uniran al centre urbà d´Onda mitjançant dos PAIs, el d´Enginyer Echegaray i el de La Giralda. El PAI La Giralda tindrà una superfície de 83609 metres quadrats, està adjudicat a Kermogrup i el pressupost és de 2872021 €. El PAI Enginyer Echegaray tindrà una superfície de 100000 metres quadrats, el pressupost és de 7150221 € i serà executat per gestió directa a càrrec del propi ajuntament.
Los barrios de El Castillo, Monteblanco y Tossalet se unirán al centro urbano de Onda mediante dos PAIs, el de Ingeniero Echegaray y el de La Giralda. El PAI La Giralda tendrá una superficie de 83609 metros cuadrados, está adjudicado a Kermogrup y el presupuesto es de 2872021 €. El PAI Ingeniero Echegaray tendrá una superficie de 100000 metros cuadrados, el presupuesto es de 7150221 € y será ejecutado por gestión directa a cargo del propio ayuntamiento.

OFICINA MUNICIPAL D´ATENCIÓ AL CONSUMIDOR
OFICINA MUNICIPAL DE ATENCIÓN AL CONSUMIDOR
L´OMIC ha superat en un 40 % les gestions al 2006 respecte el 2005. S´han atés 360 casos al 2006 mentre que només en foren 257 al 2005. Els casos de telecomunicacions i vivenda han superat el 50 %. Per a donar solució als problemes s´han agafat diferents camins: Juntes Arbitrals de Consum, denúncies a les institucions, fulles de reclamacions.
L´OMIC ha superado en un 40 % las gestiones del 2006 respecto al 2005. Se han atendido 360 casos en el 2006 mientras que solo fueron 257 en el 2005. Los casos de telecomunicaciones y vivienda han superado el 50 %. Para dar solución a los problemas se han cogido distintas vías: Juntas Arbitrales de Consumo, denuncias a las instituciones, hojas de reclamaciones.

CE ONDA
CD ONDA
El passat diumenge 4 de març el CE Onda aconseguí una important victòria per 1-0 front l´Alacant B. El gol fou obra d´Ander.
El pasado domingo 4 de marzo el CD Onda consiguió una importante victoria por 1-0 frente al Alicante B. El gol fue obra de Ander.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
FARMACIA DE GUARDIA
Del 12 al 18 de març / Del 12 al 18 de marzo
BELLVER - BELTRÀN (Carrer Safona, 27)
BELLVER - BELTRÁN (Calle Safona, 27)

COPYRIGTH 2007
http://interonda.blogspot.com
http://grupomasinfi.blogspot.com