dissabte, 9 de juny del 2007

BUTLLETÍ 27 (9-6-2007)

ELS DEMANEM DISCULPES PERQUE DEBUT A PROBLEMES AMB EL SERVIDOR NO VAM PODER ACTUALITZAR LA PÀGINA LA SETMANA PASSADA

ELECCIONS 2007
S´ha acabat. 20 anys de majories absolutes del PSPV-PSOE a Onda han acabat. Era al fil de la mitja nit del diumenge 27 al dilluns 28 de maig quan Ramon Cabedo, a través de les càmeres d´Ondateve-Popular Televisió anunciava que amb el 100% de l´escrutini realitzat, el PSPV es quedava amb 10 regidors a un de la majoria absoluta; el PP en guanyava 1 i es quedava amb 8, a 5 vots de 9; AMI (Alternativa Municipal Independent) pujava en vots però es quedava amb 1 regidor; el BLOC també es quedava amb un regidor; i la "sorpresa", ESPAÑA 2000 sent la primera vegada que es presentava a Onda a les eleccions municipals havia aconseguit llevar-li la majoria absoluta al PSPV aconseguint una regidora. Clima de tristor a la seu del PSPV i eufòria continguda dels membres d´ESPAÑA 2000. També un poc de tristor al BLOC, a l´AMI i al PP que esperaven més. Una vegada més, ESQUERRA UNIDA es queda fora de l´Ajuntament d´Onda.

CLOENDA ESCOLES ESPORTIVES
El passat dissabte tingué lloc la Cloenda de les Escoles Esportives que des del mes de novembre fins al dissabte han realitzat activitats esportives per a tots aquells que s´apuntaren a elles. La festa culminà al Camp de la Serratella, amb una foto de grup de tots.

DIA DE LA FAMÍLIA
El passat dissabte 2 de juny tingué lloc una nova edició del Dia de la Família al Col·legi Verge del Carme de la nostra ciutat. Pel matí, es disputà el tradicional partit Professors-CO Molí; també es feu una xarrada sobre la cervessa amb degustació, un parc infantil i es pogueren visitar les exposicions. Per la vesprada, hi hagué un campionat de tennis-taula i més tard foren els alumnes qui actuaren damunt l´escenari des de els més xicotets fins als més grans i interpretant cançons tan disparts com "High School Music", "La Farándula" o "La Bamba". La jornada acabà amb un sopar de germanor.

BARBACOA SOUND
El proper 29 de juny tindrà lloc la tercera edició del BARBACOA SOUND on participaran els grups locals GASEOSOS, IKARIA i KINTXO. Els grups nacionals que actuaran són: DEF CON DOS, DR.CALIPSO i BOIKOT. Aquest festival s´organitza des de la regidoria de Joventut i des de la Fundació Pere Sánchez Segarra. Per als mil primers hi haurà una torrada de llonganiçes.

ESCOLA D´ESTIU I AVENTURONDA
Ja fa set anys que començà l´Escola d´Estiu que s´organitza des de l´Ajuntament d´Onda. Aquest any participaran a ella els nascuts des del 1995 fins al 2003. Els indrets on tindrà lloc són la zona esportiva, el CEIP Mestre Caballero i el CEIP Pius XII. Segona edició d´Aventuronda a la qual participaran els nascuts entre 1991 i 1994.

FIRA DEL LLIBRE
Hem entrat ja a la recta final de la Fira del Llibre. Angel Torres ens emocionà a la presentació del seu llibre "Sueños e ilusiones. ¿Casi cumplidos? (Somnis i il·lusions. Casi acomplerts?). Repasant l´història del Llop amb Lligacames, popular a "El Full" i a "Arrels", ens deleità "Vicen" acompanyat pel popular dibuixant XiPELL. Francesc Bayarri ens ha parlat de la seua "Cita a Sarajevo" i Jesús Huguet ens ha comentat com dibuixà en còmic el clàssic valencià "Tirant Lo Blanch".

BARRI CASTELLÓ I ADJACENTS
Durant tota la setmana estan tenint lloc al Barri Castelló i adjacent les festes que cada any es celebren per Sant Josapet. Les festes acaben demà diumenge 10 de juny amb el castell de focs d´artifici.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
De l´11 al 17 de juny
RAMON GIMENO ARRANDO (Carrer Balmes, 10)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com
http://grupomasinfi.blogspot.com