dissabte, 26 de maig del 2007

BUTLLETÍ 26 (26-5-2007)

ELECCIONS

Demà es celebren les eleccions municipals i autonòmiques 2007. Hui és la jornada de reflexió, eixe dia al qual no es pot dir a través de ningún canal de comunicació res sobre política; debut a açò els emplacem en aquest tema fins a la propera edició on ja sabrem els resultats de les eleccions municipals i autonòmiques.

FIRA DEL LLIBRE
La Fira del Llibre s´instal·larà per segon any consecutiu a la Plaça del Plà, dins unes carpes col·locades per a l´ocasió. Aquest any participaran sis llibreries locals: Amics, Colorins, Els Porxes, La Repro, Macondo i Magovi. Segons Susana Guarner, de l´Associació de Llibrers d´Onda, hi hauran 8000 títols diferents. Al llarg de la Fira hi hauran diverses activitats culturals entre les quals destaquen la presentació de nous llibres; el popular presentador del programa "Bous"
d´Ondateve-Popular Televisió i conegut boticari de la nostra ciutat, Àngel Torres Vaquer, presentarà el seu llibre "¿Sueños, ilusiones? Casi cumplidos".



ESCOLA MUNICIPAL DE TEATRE
L´Escola Municipal de Teatre d´Onda mostrarà durant el juny el seu treball durant el curs. Els alumnes del primer nivell obriran el cicle el proper divendres 1 de juny a les 22:30 i el diumenge 3 a les 19:00 amb "Heaven" (Dur). El divendres 8 de juny i el diumenge 10 a la mateixa hora que la setmana anterior, els alumnes de segon cicle interpretaran "Smoking Room" (Cambra fumadora). Ja per últim els alumnes de tercer cicle que aquest any deixen ja l´escola faran la seua representació el dissabte 16 de juny a les 22:30 i el diumenge 17 a les 19:00; l´obra que interpretaran és "Fràgils". Eduard Costa és l´autor d´aquestes obres, encara que amb ell han col·laborat Coque Serrano i Miguel Vinyoles.



CLOENDA JOC DE BORSA
El director de la Caixa Rural d´Onda, Vicente Prades, i el director de l´IES Serra d´Espadà, Emilio Rubio, vàren entregar el passat dimecres els premis del Joc de Borsa que annualment celebra la Caixa Rural a l´IES. Els grups Savera (format per Sara López i Eva Medina), Tesna (format per Ana Navarro i Alberto Tortes) i Safta (format per Raquel Navarro i Gisela Rubio) foren els guanyadors de la present edició.

FESTIVITAT DE SANTA RITA
Els funcionaris de l´Ajuntament d´Onda van celebrar el dimarts passat la festivitat de la seua patrona, Santa Rita.



MADES ONDA
El passat dissabte 19 de maig es va celebrar el 25é aniversari de l´ascens del MADES SEGUROS ONDA a la divisió d´honor de l´handbol femení. S´organitza un sopar on van acudir tot l´equip d´aquell temps com Irene Molina, Ana Adsuara, Carmen Sansano, ... . i la directiva que dugué al MADES per Europa com Manolo Galver o Vicente del Río.

CE ONDA
El CE Onda caigué derrotat front l´Ontinyent a l´últim partit que jugà com a local aquesta temporada per 1-3.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
Del 28 de maig al 3 de juny
MIGUEL MANUEL ARRANDO
Avinguda del País Valencià, 53

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com
http://grupomasinfi.blogspot.com