dissabte, 5 de maig del 2007

BUTLLETÍ 24 (5-5-2007)

IV GALA DEL COMERÇ
El darrer dilluns, 30 d´abril, va tindre lloc als Salons Princesa la quarta edició de la Gala del Comerç. Es van premiar als 30 establiments que obriren les seues portes el passat any 2006 i a tots aquells establiments de més de 25 anys que en total en foren 48. Al torn d´intervencions, el regidor de Comerç José Miguel Morte es va despedir emocionat de la seua última Gala del Comerç després de ser pare recentment. També intervingueren tot seguit Gonzalo Peña (President Onda Centre Comercial) i com no, l´alcalde d´Onda Enrique Navarro.

CANDIDATURA AMI
El passat cap de setmana, a La Cassola, el Grup AMI presentà la seua candidatura per a les eleccions municipals del 27 de maig en les quals concorrerà per segona vegada. Al cap d´aquesta llista es troba l´antic membre del Partit Popular, Pasqual Mundina, que ja va ser candidat al 2003 i que actualment és regidor de Salut.

RECICLART 2007
Ahir divendres 4 fou inaugurada al Molí de la Reixa l´exposició de RECICLART 2007 que compta amb obres fetes pels alumnes dels col·legis d´Onda a base de materials reciclats o inservibles. A l´exposició es troben obres d´entre altres alumnes de Laia Piquer (6é Primària, CP Pius XII), Ana Catalan (3er ESO, Col·legi Verge del Carme) o Maria Prades (1er ESO, Col·legi Verge del Carme).

FREESTYLE
Aquesta nit de dissabte a partir de les 22 de la nit al Recinte Multiussos (Plaça de Bous) tindrà lloc l´espectacle "FREESTYLE" que comptarà amb la participació de pilots tant nacionals com internacionals.

"LES CAPELLETES DE LA NOSTRA VILA"
El passat dimarts 1 de maig s´estrenà a Ondateve-Popular Televisió la segona part del reportatge "Les capelletes de la nostra vila" en la qual es vàren mostrar les capelletes que en el primer reportatge no es mostraren.

CE ONDA
El CE Onda va guanyar a l´Alone Guardamar pel marcador de 3-1 el passat diumenge al Camp de la Serratella. Els gols locals foren obra de Briones i Castillo per partida doble.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
Del 7 al 13 de maig
MARINA RAMBLA LIZANDRA (Plaça Corts Valencianes, 8)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com
http://grupomasinfi.blogspot.com