dissabte, 19 de maig del 2007

BUTLLETÍ 25 (19-5-2007)

COMENÇÀ EL CARNESTOLTES
El passat divendres començà, amb la pegada de cartells, la campanya electoral per a les eleccions municipals i autonòmiques del 27 de maig. Des d´aleshores fins ençà, les sis candidatures que es presenten a Onda han posat en marxa la seua maquinària propagandistica. El dijous el PSPV i el PP feien campanya al mercat de la Plaça d´Espanya, repartint clavells uns i caramels els altres. Ahir divendres tingué lloc a La Cassola un mítin d´AMI (Alternativa Municipal Independent). També ahir al Mònaco el PP organitzà un acte electoral amb la presència de Carlos Fabra, president provincial. Per a hui dissabte hi han preparats dos mítins: a les 19 a La Cassola el BLOC farà campanya mentre que a la Plaça d´Espanya mitja hora més tard, a les 19:30, serà ESPAÑA 2000 qui farà el mítin.

FESTIVITAT DEL SALVADOR
El proper 4 d´agost al Recinte Multiussos actuaran Joan Manuel Serrat i Joaquín Sabina, dins dels actes en honor al patró de la vila, la festa del qual es celebra el 6 d´agost. La regidora de cultura, Lidon Adelantado, explicà "que ja per a la Fira era difícil trobar actuacions de qualitat, pel qual hem decidit potenciar la festa del Salvador".

VIVENDES VPO
La conselleria de Territori i vivenda construirà tres-centes vivendes VPO a Onda, sempre i quan el Partit Popular guanye les eleccions municipals, provincials i autonòmiques; així ho afirmà el conseller Esteban González Pons, en una roda de premsa que tingué lloc el passat dijous a la seu del Partit Popular d´Onda i a la que també participaren Salvador Aguilella (candidat PP Onda), Alejandro Font de Mora (candidat a les Corts per Castelló) i Carlos Fabra (president de la diputació).

SUPERFÍCIE COMERCIAL I D´OCI AL POLÍGON "EL COLOMER"
L´empresa "Ebrogan Promociones Inmobiliarias" ha sol·licitat a la Conselleria d´Empresa l´autorització per a desenvolupar un polígon comercial i d´oci de 56600 metres quadrats. Segons l´alcalde d´Onda, Enrique Navarro, pareix ser que Decathlon ja ha confirmat la seua presència. Des de l´Ajuntament s´ha recollit amb satisfacció aquest projecte perque permetrà crear més treball a més de fer que l´economia ondera no depenga tan del sector tauleller.

ACCIDENT LABORAL
El passat dijous al voltant de les 13 un home d´uns 40 anys va sofrir un accident laboral en una empresa situada al "Plà de la Marquesa" en direcció cap a L´Alcora. L´home caigué des de tres metres d´alçada. El treballador sofreix un traumatisme craneoencefàlic a més d´una fractura de fèmur. Fou traslladat a l´Hospital General de Castelló.

PÀRQUING SOTERRANI A "LA COSSA"
La regidora i candidata nombre 2 pel Partit Popular d´Onda, Carmina Ballester, va manifestar que entre les propostes del programa electoral del PP per a la propera legislatura, es troba sol·lucionar el problema de places d´aparcament a la ciutat. Així doncs, "assumim el compromís de construïr un gran aparcament soterrani baix el Camp de Futbol "La Cossa i la reconstrucció posterior de les instal·lacions esportives".

45000 € PER A LES ASSOCIACIONS
Fins al proper 4 de juny, les associacions culturals, juvenils i d´oci tenen de temps per a presentar les sol·licituts per a optar als 45000€ que l´ajuntament ha destinat als programes i activitats culturals d´aquestes.

MAIG TAURÍ
No seria mal nom per a la "Pasqua Taurina". Després de múltiples suspesions i aplaçaments per motius meteorològics dels actes taurins de la Pasqua Taurina, per fi, el passat diumenge 13 de maig acabava la que ha sigut la Pasqua Taurina més llarga. Des d´aquell 8 d´abril, diumenge de Pasqua, en el que començava fins al 13 de maig en el que acabava. Més d´un mes de bous amb inclemències meteorològiques que ja ha acabat. Des d´Interonda volem felicitar a l´organització pel gran treball que han fet per a reconstruïr el calendari que des del primer dia estava ja retocat.

CE ONDA
Finalitzan pràcticament la temporada i ja sense opcions de jugar la lligueta de promoció a 2ona B, el CE Onda va guanyar a domicili per 2-3 front l´Ontinyent. Els goletjadors per al CE Onda foren Roberto García, marcant el primer i el tercer, i Castillo, autor del segon.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
Del 21 al 27 de maig
VICENTE CABALLERO ZARZOSO (Carrer Pare Salvador Barri, 10)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com
http://grupomasinfi.blogspot.com