dissabte, 16 de juny del 2007

BUTLLETÍ 28 (16-6-2007)

CAMPANYA CONTRA LES ANTENES DE TELEFONIA MÒBIL
Des d´un grup de veïns de la Plaça Espanya i voltants s´ha començat una campanya en contra de les antenes de telefonia mòbil, que segons ells són perjudicials per a la salut. Es venen unes pancartes pel preu de 7 € que ressen: "NO A LAS ANTENAS DE TELEFONÍA MÓVIL" (NO A LES ANTENES DE TELEFONIA MÒBIL). Ja fa més de dos anys que s´iniciava una altra campanya que va acabar infructuosament i ara, que acaba el contracte de l´empresa amb l´edifici, s´intensifica la pressió. Per a col·locar les antenes, deuen estar d´acord tots els propietaris i alguns d´ells ja han manifestat la seua disconformitat en renovar el contracte.

ESTIU DE CERÀMICA
El director del Museu, Vicent Estall junt a Marc Ribera i Lidon Adelantado presentaren el passat dimecres al Museu del Taulell la proposta didàctica per al mes d´agost que oferta aquest museu. A ella participaran xiquets i xiquetes entre 4 i 6 anys, i entre 7 i 12 anys. El preu de les activitats és de 70€ i seran activitats com fabricació i el·laboració de taulells o visita a fàbriques taulelleres.


DETENCIONS
La Guàrdia Civil ha detés a F.L.C. i J.B.V., ambdos espanyols per un delicte contra els drets dels treballadors. Aquestes detencions han sigut fruit de les que tingueren lloc la setmana passada d´un grup d´individus romanesos que furtaven a la província de Castelló i voltants.

FESTES BARRI SANT JOAN
Ahir començaren les festes del Barri Sant Joan amb el porrat. Serà una setmana intensa de festejos que conclouran el proper diumenge 24 de juny.

AJUNTAMENT D´ONDA
En aquests moments està tenint lloc a la Casa de la Cultura la formació del nou Ajuntament d´Onda. Llevat de sorpresa, Enrique Navarro continuarà sent l´alcalde encara que ja no tindrà la majoria absolutat. Segons últimes informacions, el PSPV governarà en minoria.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
Del 18 al 24 de juny
BELLVER-BELTRÁN (Carrer Safona, 27)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com
http://grupomasinfi.blogspot.com