dissabte, 23 de juny del 2007

BUTLLETÍ 29 (23-6-2007)

ELECCIÓ DE LA REGINA INFANTIL DE LA FIRA 2007
Mireia Centelles Navarro, del Col·legi Públic Baltasar Rull es va convertir el passat dilluns en la propera Regina Infantil de la Fira d´Onda. L´elecció fou per sorteig que es celebrà a la Casa de la Cultura. L´acompanyant de Mireia serà Alexis Calero Garcia. La cort d´honor estarà formada per Araceli Victòria Gil Salvia i Guillermo Pérez Sansano (Col·legi Públic Pius XII),; per Marta Zarzoso Martí i Adrian Guillamon Garcia (Col·legi Verge del Carme); i per Claudia Gimeno Bonache i Miguel Vivas Campos (Col·legi Mare Maria Rosa Molas).

CONSTITUCIÓ DEL NOU AJUNTAMENT
El passat dissabte es constituí l´Ajuntament d´Onda sense cap sorpresa. Enrique Navarro fou elegit per sisena vegada consecutiva com alcalde d´Onda. Els vots del seu grup, PSPV, li valgueren per a ser elegit. Els altres partits es votaren, cadascú, a si mateixos, a excepció del BLOC que votà en blanc. El vot en blanc del BLOC fa entreveure un possible pacte de govern PSPV-BLOC. Així doncs, la corporació municipal de l´Ajuntament d´Onda que constituida per 10 regidors del PSPV, 8 del PP, 1 d´AMI, 1 del BLOC i 1 d´ESPAÑA 2000.

EXPOSICIÓ CANINA
El passat diumenge 17 de juny tingué lloc al Pavelló Vila d´Onda la XVI Exposició Canina Internacional i la XIX Nacional que va congregar al voltant de 5000 persones. Es van inscriure 726 gossos provinents d´Espanya, França, Portugal i Itàlia.

PROCESSÓ DEL SAGRAT COR DE JESÚS
El passat diumenge 17 de juny tingué lloc la tradicional processó del Sagrat Cor de Jesús, que tanca el cicle processional onder fins a la Processó del Diumenge de Fira, que encara queda lluny. A la processó del sagrat Cor de Jesús vàren participar els xiquets i les xiquetes que prengueren la comunió el passat maig. Pels carrers del centre d´Onda processonà la imatge del Sagrat Cor de Jesús que es troba durant l´any a l´Esglèsia de l´Assumpció.

RALLY
Onda està acollint hui un rally puntuable per al Campionat de Rally de la Comunitat Valenciana. La cita es disputarà entre Onda i Villamalur. El rally transcurrirà per les carreteres que uneixen la pedania d´Artesa amb Villamalur.

CASAL JOVE
El Casal Jove s´ha retardat i encara ho farà més. L´antiga serreria que volia condicionar l´equip de govern per a que acollira el Casal Jove ha tingut que ser derribada al presentar problemes en la seua estructura. Aquest projecte fou presentat l´octubre passat i es preveïa que estaria acabat per a la primavera del 2007, encara que finalment no ha pogut ser així. El termini de finalització del Casal Jove, arran del nou projecte, encara no es coneix.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
Del 25 de juny a l´1 de juliol
MARINA RAMBLA LIZANDRA (Plaça Corts Valencianes, 8)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com/
http://grupomasinfi.blogspot.com/