dissabte, 17 de febrer del 2007

BUTLLETÍ 16 (17-1-2007)

CARNESTOLTES ESCOLAR
CARNAVAL ESCOLAR
Ahir divendres 16 de febrer es celebrà el Carnestoltes a tots els col·legis de la nostra ciutat. Tots celebraren aquest dia, que significa que està propera ja la Quaresma. Després de la festa a l´escola aquesta es traslladà a la Plaça d´Espanya on l´Ajuntament d´Onda organitzà activitats per a tots els escolars, des de quads fins a karaoke.
Ayer viernes 16 de febrero se celebró el Carnaval en todos los colegios de nuestra ciudad. Todos celebraron este día, que significa que está próxima ya la Cuaresma. Después de la fiesta en la escuela esta se trasladó a la Plaza de España donde el Ayuntamiento de Onda organizó actividades para todos los escolares, desde quads hasta karaoke.

CENTRE OPERATIU CREU ROJA I PROTECCIÓ CIVIL
CENTRO OPERATIVO CRUZ ROJA Y PROTECCIÓN CIVIL
La Junta Local de Govern de l´Ajuntament d´Onda adjudicà el passat dilluns 13 de febrer els obres del nou centre operatiu per a la Creu Roja i Protecció Civil. El projecte ha sigut adjudicat per 310132,93 € a GyC. Les obres duraran cinc mesos i onze dies una vegada signada l´acta de replanteig.
La Junta Local de Gobierno del Ayuntamiento de Onda adjudicó el pasado lunes 13 de febrero las obras del nuevo centro operativo para la Cruz Roja y Protección Civil. El proyecto ha sido adjudicado por 310132,93 € a GyC. Las obras durarán cinco meses y once días una vez firmada el acta de replanteo.

PATRONAT FUNDACIÓ MUSEU DEL TAULELL "MANOLO SAFONT"
PATRONATO FUNDACIÓN MUSEO DEL AZULEJO "MANOLO SAFONT"
Cinc noves empreses s´han adherit al patronat de la Fundació del Museu del Taulell "Manolo Safont". Són: Quimicer, En&Cel, Kaleydos, Grup Francisco Arrandis i Autobusos Furió. Després de 2 anys de funcionament ja són 36 les empreses adherides.
Cinco nuevas empresas se han adherido al patronato de la Fundación del Museo del Azulejo "Manolo Safont". Son: Quimicer, En&Cel, Kaleydos, Grupo Francisco Arrandis y Autobuses Furió. Después de 2 años de funcionamento ya son 36 las empresas adheridas.

"RASTRILLO MANOS UNIDAS"
RASTRILLO MANOS UNIDAS
Ahir divendres 16 de febrer l´ONG Manos Unidas va inaugurar el seu tradicional "rastrillo" que com tots els anys celebra per aquestes dates. Aquest any es troba al C/Cervantes junt a Correus i el seu horari és de 17,30 a 20,00 (de dilluns a dissabte) i els diumenges també de 12 a 14. Permaneixerà obert fins al proper 4 de març.
Ayer viernes 16 de febrero la ONG Manos Unidas inauguró su tradicional rastrillo que como todos los años se celebra por estas fechas. Este año se encuentra en la C/Cervantes junto a Correos y su horario es de 17,30 a 20,00 (de lunes a sábado) y los domingo también de 12 a 14. Permanecerá abierto hasta el próximo 4 de marzo.

VISITA DEL BISBE
VISITA DEL OBISPO
Demà diumenge 18 de febrer, el bisbe de la Diòcesi de Sogorb-Castelló, Rvdo. Casimiro López Llorente, visitarà dos mesos després la nostra ciutat presidint la missa que l´Hospitalitat de Lourdes celebrarà a les 10,30 a la Parròquia Nostra Senyora de l´Assumpció. La missa serà cantada pel cor parroquial.
Mañana domingo 18 de febrero, el obispo de la Diócesis de Segorbe-Castellón, Rvdo. Casimiro López Llorente, visitará dos meses después nuestra ciudad presidiendo la misa que la Hospitalidad de Lourdes celebrará a las 10,30 en la Parroquia Nuestra Señora de la Asunción. La misa será cantada por el coro parroquial.

CE ONDA
CD ONDA
El passat diumenge 12 de febrer el CE Onda caigué derrotat a l´Estadi Ikomar front a l´Horadada amb el marcador de 1-0.
El pasado domingo 12 de febrero el CD Onda cayó derrotado en el Estadio Ikomar frente al Horadad con el marcador de 1-0.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
FARMACIA DE GUARDIA
Del 19 al 25 de febrer / Del 19 al 25 de febrero
MIGUEL MANUEL ARRANDO (Avgda. País Valencià, 53)
MIGUEL MANUEL ARRANDO (Av. País Valenciano, 53)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com
htto://grupomasinfi.blogspot.com