dissabte, 21 d’abril del 2007

BUTLLETÍ 22 (21-4-2007)

SETMANA SANTA I PASQUA 2007
Aquesta Setmana Santa i Pasqua ha estat passada per aigua. La pluja va fer acte de presència en la majoria dels dies i els núvols cobriren el cel totes les festes però tot açò no va impedir que les processons del Dimecres, del Divendres i del Diumenge de Pasqua eixiren als carrers de la nostra ciutat. Però la Pasqua Taurina fou una altra cosa: el dissabte 7 i el dissabte 14 es van suspendre els actes debut a la pluja que deixà impracticable el recinte taurí que es troba asfaltat i per la qual cosa l´aigua no es filtra i deixa tolls. Aquest any, a la Pasqua Taurina, nous ramaders han vingut i d´altres que feia temps que no ho feien. No han hagut enganxades importants, encara que el diumenge 8 el bou Capitán durant la seua exhibició va enganxar al seu cuidador i domador, el navarrés José Luis Pejenaute, de 73 anys. Des de l´Ajuntament s´ha intentar recuperar la Pasqua Tradicional: el diumenge 8 a les 20 h. es va organitzar un benerar "pasquero" al Pavelló Vila d´Onda on després vàren actuar els grups "Los Sirex" i "Los Munstangs" que feren gaudir als que ja han complit el mig segle de vida. Radio Luxemburgo i Medina Azahara vàren actuar el dissabte 14 dins dels actes de la Pasqua Taurina.

ATRACAMENT A UNA FARMÀCIA
La farmàcia de Ramon Gimeno Arrando (Carrer Balmes, 5) va ser atracada el passat dimecres 18 de vesprada per una persona que portava un ganivet amb el qual vàren ser amenatzades les dependentes de l´establiment.

SENDES LOCALS
L´Ajuntament d´Onda editarà aquesta setmana una guia amb quatre sendes senyalitzades. Aquestes guies es repartiran entre els escolars d´Onda i estaran a la disposició de tots a la Tourist Info (Molí de la Reixa).

BLOC NACIONALISTA VALENCIÀ - COMPROMÍS PEL PAÍS VALENCIÀ
Ahir divendres 20 d´abril a la Seu del Bloc Nacionalista Valencià (Plaça Rei en Jaume, 9) va ser presentada la candidatura local del Bloc Nacionalista Valencià-Compromís del País Valencià, que aglutina a diferents forces polítiques com Esquerra Unida, Els Verds del País Valencià o Esquerra Republicana del País Valencià. Com a cap de llista es presenta l´actual regidor del Bloc, Vicent Martí i Còlera seguit per Vicent Cerdà, Rosa Castelló, Albert Miravet i Alícia. La llista es tancada per Josep Juli Centelles Mariner, antic portaveu del partit i cap de llista al 2003.

CRÍTIQUES
L´Equip de Govern de l´Ajuntament d´Onda ha criticat el "desembarcament" de càrrecs institucionals a costa de l´Ajuntament i que van a la Seu del Partit Popular d´Onda per a presentar les seues propostes i els seus projectes quan, segons la regidora Lidon Adelantado, deurien fer-ho a l´Ajuntament.

CARRER RECINTO
Els veïns del Carrer Recinto es queixen de l´abandó que sofreix el seu carrer per part de l´Ajuntament. Protesten pel mal asfaltat del carrer a més de les molèsties que els causa el Pub Swing les nits de festa.

CANVI D´UBICACIÓ
Ondateve-Popular Televisió ha traslladat els seus estudis des del Carrer Safona, 1 fins a la Plaça del Plà, 24.

ESGLÈSIA DE L´ASSUMPCIÓ
La Diputació de Castelló va instar el passat dimecres a l´Ajuntament d´Onda per a que presente el projecte de restauració de l´Esglèsia de l´Assumpció en properes dates.

CE ONDA
El CE Onda guanyà per 3-1 al Jove Espanyol el passat diumenge al Camp de la Serratella d´Onda.

FARMÀCIA DE GUÀRDIA
Del 23 al 29 d´abril
RAMON GIMENO ARRANDO (Carrer Balmes, 5)

COPYRIGTH 2007
http://interondainfo.blogspot.com